TUOTTEET & PALVELUT

Tilatuimmat tuotteemme PERSONOITAVAT SISUSTUSKUVAT

Omasta kuvasta? Lapsesi syntymätiedoilla? Lahjaksi avioparille? Tupaantuliaisiksi? Omalle seinälle?

Valikoimassamme on moneen eri tarkoitukseen soveltuvia personoitavia sisustuskuvia ja julisteita. Suurimpaan suosioon on noussut mustavalkoinen, omasta valokuvasta muokattu sisustuskuva. Se on ajattoman tyylikäs ja elegantti design, joka sopii erinomaisesti niin lahjaksi kuin myös omalle seinälle. 

Personoitavat sisustuskuvat

Meiltä löydät personoitavia sisustuskuvia erilaisiin tarkoituksiin, esimerkiksi häälahjaksi, kihlajaislahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, kastelahjaksi tai oman pienokaisen huoneen seinälle.

Meiltä saat ihanat sisustusjulisteet personoituina ja kustomoituina muun muassa omilla tiedoilla, omalla kuvalla, lempiväreillä, tärkeillä päivämäärillä tai vaikka postinumerolla.

Graafista suunnittelua juhliin?

Iloksemme olemme huomanneet, että yritykset eivät ole nykyään ainoita, jotka kaipaavat graafisen suunnittelun palveluita.

Yksityishenkilöiden parissa kysyntä on suurinta erilaisten tapahtumien ja juhlien materiaalien suunnittelussa. Tällaisia ovat esimerkiksi häämateriaalit, erilaiset kiitos- ja kutsukortit, onnittelukortit ja joulukortit.

Mustavalkoinen design omista valokuvista

Ajattoman tyylikäs ja elegantti mustavalkoinen sisustuskuva omasta valokuvasta. Tilatuimmat aiheemme ovat olleet vauvat ja lapset, omat lemmikkieläimet sekä syntymäpäivälahjaksi annettava sankarin lapsuuskuva. 

Kuvan koko A4, hinnat alkaen 19,90€ (sis.alv). Hinta sisältää oman kuvasi muokkauksen, painatuksen & lähetyksen kotiosoitteeseesi. Kysy muita kokoja!

Myös sähköiset tiedostot !

Personoitavasta sisustuskuvasta on myös mahdollista tilata pelkkä sähköinen tiedosto, jolloin voit itse tulostaa kuvan kotitulostimellasi tai tilata monista eri tuotevaihtoehdoista netin syövereistä, esimerkiksi mukin omalla kuvalla. 

Kysy muista tuotteista!

Olemme toteuttaneet monia asiakkaiden toiveita erilaisten tuotteiden suhteen, kysäise rohkeasti, jos sinulla olisi jokin tuotetoive tai idea!

Graafinen suunnittelu yskityishenkilöille

Tarjoamme graafista suunnittelua myös erilaisiin tapahtumiin ja juhliin, kuten esimerkiksi hääilmeen suunnittelua ja toteutusta, kutsukortteja ja kiitoskortteja

Meiltä saat kaikki materiaalit aina suunnittelusta toteutukseen asti. Vaihtoehtoisesti voit valita toimituksen sähköisessä muodossa, jolloin voit itse valita painotalosi ja painotuotteesi.

Voit tilata aineistosi painovalmiiksi meiltä, jolloin toimitamme ne sähköisessä muodossa ja voit itse valita haluamasi painotalon painamaan valmiit materiaalit.

Painotuotanto onnistuu myös meidän kauttamme, jolloin saat valmiit tuotteet valmiina käyttöön samalla kertaa. Painotuotannon hoidamme yhteistyökumppaneidemme avulla.

Pyrimme siihen, että asiakkaamme saa aina juuri sitä mitä tarvitsee ja toivoo, ammattitaidolla valmistettuna ja kilpailukykyisillä hinnoilla. 

Kysy rohkeasti lisää!

Olemme täällä SINUA varten, kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Sähköposti:

info@sinulledesign.fi

tilaukset@sinulledesign.fi

Facebook:

www.facebook.com/SINULLEdesign

Pyydä tarjous tai anna palautetta!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.