GRAAFINEN SUUNNITTELU

Graafinen suunnittelu on tarpeen kaikessa visuaalisessa viestinnässä

Menestyäkseen yritys tarvitsee usein erilaisia graafisen suunnittelun tuotoksia, jotka ovat hyvin suunniteltuja ja toteutettuja.

Voit tilata aineistosi painovalmiiksi meiltä, jolloin toimitamme ne sähköisessä muodossa ja voit itse valita haluamasi painotalon painamaan valmiit materiaalit.

Painotuotanto onnistuu myös meidän kauttamme, jolloin saat valmiit tuotteet valmiina käyttöön samalla kertaa. Painotuotannon hoidamme yhteistyökumppaneidemme avulla.

 

Tarjoamme palveluitamme joustavalla otteella isoihin ja pieniin tarpeisiin

Palvelemme muun muassa ilmoittelun, mainonnan, sähköisten julkaisujen ja logojen parissa.

Pyrimme siihen, että asiakkaamme saa aina juuri sitä mitä tarvitsee ja toivoo, ammattitaidolla valmistettuna ja kilpailukykyisillä hinnoilla.

Yrityksille tarjoamiamme palveluita ovat pääasiassa graafinen suunnittelu sekä mainonnansuunnittelu.

Tarjoamme erilaisten mainosmateriaalien ja -tuotteiden suunnittelua. Esimerkiksi esitteet, käyntikortit, erilaiset mainokset, oppaat, kyltit, teipit- ja tarrat, julisteet, sekä verkkomainonta (mm.some) onnistuu kauttamme.

Yritys suunnittelee myös yritysilmeeseen vaadittavia tuotteita, kuten esimerkiksi logoja, verkkosivujen ulkoasuja ja -sisältöä, mainostarroja, ja tarvittaessa koko visuaalisen ilmeen kaikkine markkinointimateriaaleineen.

Kauttamme saat myös edullisesti painotuotannon tuotteillesi.

Kerro meille tarpeesi niin palaamme tarjouksen kanssa asiaan. Ota siis yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

 

Jokainen projekti on omanlaisensa 

Jokainen projekti on omanlaisensa ja vaatii erilaisia toimintoja ja panostuksia. Täten hinnat vaihtelevat projektien välillä ja on vaikea antaa yhtä tiettyä ja tarkkaa hintaa yhdelle tietylle tuotteelle.

Hintaan vaikuttavat esimerkiksi aineiston/sisällön määrä ja valmiin aineiston saatavuus, tarvittava työaika, onko tarve vain visuaaliseen suunnitteluun vai tarvitaanko lisäksi myös mahdollista sisällöntuotantoa tai kuvitusta. Myös painotuotanto ja -tekniikka vaikuttavat lopulliseen hintaan. Pyydä siis tarjous omasta projektistasi.

Pyydä rohkeasti tarjous!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.